FOOD-to-GO Gdańsk 2013

III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, odbędą się 5-6 lutego 2013 w Gdańsku. To jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu, a serwis GastroPraca.pl jest jednym z partnerów targów.

Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO. Podczas targów po raz pierwszy będzie można odwiedzić Salon wyposażenia ośrodków wypoczynkowych, pensjonatów, kwater prywatnych i hoteli – BALT-ROOM.

Podczas targów odbędą się bezpłatne seminaria learnShops™. Z pewnością nie zabraknie ciekawych prezentacji, które na długo zapadają w pamięć. W tym roku szczególny nacisk kładziemy na zdrową, tradycyjną żywność w związku z tym do współpracy zaprosiliśmy m.in. Stowarzyszenie Kobiet Zgorzałego, Polskie Stowarzyszenie Przetwórców Ryb, Stowarzyszenie Lider Wałecki, Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W ramach nadchodzącej edycji odbędą się m.in.:

- pokazy kulinarne,
- degustacje dań kuchni regionalnej,
- prezentacje nowości w sprzęcie gastronomicznym
- spotkanie z prowadzącymi program „Menu bez Glutenu”

Ponadto ustanowimy rekord Polski w pieczeniu kebaba !

Targi FOOD-to-Go stanowią doskonałą okazję nie tylko do pozyskania nowych Klientów, ale również do nawiązania cennych kontaktów, które z pewnością zaprocentują w przyszłości. Szczegółowe informacje na temat targów znaleźć można na stronie internetowej www.easyfairs.com/pl

Zakres branżowy Targów FOOD-to-GO:

  • Urządzenia i wyposażenia dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu,
  • Systemy dystrybucji przekąsek i napojów,
  • Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos,
  • Produkty i półprodukty spożywcze,
  • Dodatki do dań,
  • Maszyny vendingowe, produkty dla vendingu,
  • Oprogramowanie dla gastronomii,
  • Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii,
  • Środki higieny i systemy utrzymania czystości.

Do odwiedzenia Targów FOOD-to-GO zachęcamy:

  • Właścicieli i ajentów punktów gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, sushi barów, barów mlecznych,
  • Dyrektorów zarządzających oraz przedstawicieli ds. zakupów sieci barów fast-food,  restauracji fast casual, kafeterii, barów sałatkowych,
  • Dyrektorów zarządzających lub przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających „jedzenie na telefon”,
  • Przedstawicieli sieci stacji benzynowych zajmującym się gastronomią,
  • Przedstawicieli dystrybutorów lub hurtowni gastronomicznych,
  • Kierowników gastronomii w obiektach noclegowych oraz kucharzy.

Więcej:
www.easyfairs.com/pl
http://www.facebook.com/targiFOODtoGO

Miejsce:

Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AMBER EXPO
Ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk

Kontakt:

Michał Wojtasik
Tel: +48 (12) 651 95 26
Mobile: 507 044 186
Fax: +48 (12) 651 95 22
michal.wojtasik@easyfairs.com

Godziny otwarcia:

Wtorek, 5 luty 2013 r.: 10.00 – 16:30
Środa, 6 luty 2013 r.: 10.00 – 16:00

Tagi: