Rozwój możliwości

Szukasz ścieżki rozwoju pracując w branży gastronomicznej? Z pomocą przychodzą cykliczne wywiady z autorytetami, które przeprowadza "Przegląd Gastronomiczny", najstarsze pismo branżowe w Polsce. Na początku tego roku ukazał się w nim bardzo ciekawy artykuł, w którym zaprezenotowano postać Konrada Birka z Unilever Food Solutions. 

"Konrad przyznaje, że na swej zawodowej drodze zawsze miał szczęście trafiać na wybitnych fachowców. Pierwszym i najważniejszym był niewątpliwie jego ojciec Stefan Birek – świetny szef kuchni, który wprowadzał go w kulinarny świat i wspierał przy podejmowaniu pierwszych ważnych decyzji. Do dziś zawsze chętnie służy radą i doświadczeniem swym trzem synom, z których każdy wybrał pracę w gastronomii. „Klan Birków” jest już szeroko znany i szanowany, słynąc z profesjonalizmu, rzetelności i pracowitości…"

Cały artykuł dostępny jest na www.sigma-not.pl