Zapraszamy na Kongres Szefów Kuchni 2016!

Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Czego od szefa kuchni mogą oczekiwać podwładni? Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Kim jest lider? Jak kreować swój wizerunek?

Kongres Szefów Kuchni powstał z myślą o integracji środowiska, lepszej wymianie poglądów i opinii oraz zapewnieniu szefom kuchni najwyższej jakości wiedzy merytorycznej z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, zakupami, zapasami, całą restauracją, własnym nazwiskiem oraz treningu przywództwa.

Przedstawiamy pełen program merytoryczny Kongresu Szefów Kuchni 2016, który odbędzie się 12 października 2016 w Centrum Targowo - Kongresowym MT Polska w Warszawie. 

10:00 - Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Jak stworzyć w kuchni zgrany zespół? Jak motywować pracowników? Jak delegować obowiązki i spać spokojnym snem? Zarządzanie zespołem; motywowanie i delegowanie obowiązków dla Szefów Kuchni. Marta Baraniak – Wiśniewska10:40 - Czego mogą oczekiwać nasi podwładni? Aspekty prawne zarządzania zespołem. Małgorzata Buczkowska

10:40 - Czego mogą oczekiwać nasi podwładni? Aspekty prawne zarządzania zespołem. Małgorzata Buczkowska

11:20 - Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami? Mity i fakty na temat zarządzania magazynem. Piotr Rogowski

12:00 – networking/szkolenia produktowe

13:00 - Podstawowe grzechy restauracji. Jak uniknąć spadku zysków i braku klientów? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Złote zasady. Anna Dębska

13:40 - Między tradycją a nowoczesnością. Molekuły czy produkty regionalne? Czy istnieje kuchnia polska? Jak powinna wyglądać dzisiejsza kuchnia na światowym poziomie? – Jarosław Uściński, Jarosław Walczyk, Janusz Pasikowski, Jean Bos, Witek Iwański, Michał Molenda, Rafał Wronka, Robert Głyda

14:20 - networking/szkolenia produktowe

15:20 - Personal branding. Od kuchni czyli mistrz na widelcu. Joanna Janowicz 16.00 LIDER, czyli kto? Jak buduje się lidera? Generał Roman Polko

10:00 - Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Jak stworzyć w kuchni zgrany zespół? Jak motywować pracowników? Jak delegować obowiązki i spać spokojnym snem?

Organizator:
Evential Sp. z o.o.
ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 31/33
00-379 Warszawa
biuro@evential.pl
www.kongresszefowkuchni.pl
https://www.facebook.com/kongresszefowkuchni/

Nasz serwis jest jednym z patronów medialnych tego wydarzenia. Serdecznie zapraszamy!