CV - jak je poprawnie napisać?

Przygotowanie dokumentu, który tak naprawdę będzie nas reprezentował i świadczył o nas samych stanie się łatwiejsze jeśli zastosujemy kilka...

Jak zarządzać personelem w restauracji?

Żeby zarabiać, wyrobić sobie dobrą opinię i utrzymać się na rynku niezbędni są ludzie, którzy będą tworzyć miejsce i atmosferę...

Kulinarna misja

Na specjały kuchni śródziemnomorskiej, wzbogacone tradycyjnymi polskimi smakami, zaprasza Marcin Suchenek...

Praca w gastronomii - czy łatwo ją znaleźć?

W sezonie letnim podejmujących pracę w gastronomii jest najwięcej, ale to wcale nie oznacza, że wzrasta liczba osób zatrudnionych na podstawie...

Mobilna strona restauracji to dziś konieczność!

Sprawa mobilności witryn jest o tyle ważna, że w przyszłości Google może nie pokazywać stron niedostosowanych do urządzeń przenośnych...

Rozwój możliwości

Szukasz ścieżki rozwoju pracując w branży gastronomicznej? Z pomocą przychodzą cykliczne wywiady z autorytetami, które...

Książeczka sanepidu - potrzebna czy nie?

Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych jeszcze przed kilkoma laty była dokumentem wymaganym...

"Ty, ile tu da się miesięcznie skubnąć?"

Po wielu latach zbierania doświadczenia w tej branży nie wierzę w sytuację, w której wszyscy pracownicy są na 100 proc. uczciwi...

Nowości gastronomiczne na EuroGastro!

Już niedługo przedstawiciele branży HoReCa będą mogli poznać nowości i spotkać się z dostawcami sprzętu, produktów...

Bądź fair wobec pracowników. Opłaci się!

Kiedy pracodawca wyrzuca kilka osób z pracy „bo kradną”, to czy zastanawia się czasem dlaczego tak się dzieje, dlaczego...

Strony

Subskrybuj RSS - gastronomia