CV - jak je poprawnie napisać?

Przygotowanie dokumentu, który tak naprawdę będzie nas reprezentował i świadczył o nas samych stanie się łatwiejsze jeśli zastosujemy kilka...

Jak zarządzać personelem w restauracji?

Żeby zarabiać, wyrobić sobie dobrą opinię i utrzymać się na rynku niezbędni są ludzie, którzy będą tworzyć miejsce i atmosferę...

Kelnerzy podsumowują sezon letni 2014

W sezonie wakacyjnym kelnerzy i barmani z napiwków potrafią uzbierać drugą pensję. Jak było w tym roku?

Praca za napiwki. Czy to się opłaca?

Często słyszy się, że osoby pracujące w gastronomii wcale nie zarabiają tak źle w porównaniu do innych pracujących...

Napiwki - przymus, nagroda czy konieczność?

Polacy w wielu sytuacjach nie są skłonni nagradzać personelu napiwkami. I nie jest ważne czy byli zadowoleni z obsługi, czy też nie...
Subskrybuj RSS - personel